WITLOF

Roodlof heeft een iets bitterdere en pittigere smaak dan witlof en Radicchio Rosso. Rauw, als garnering en in een salade komt roodlof het beste tot zijn recht. Ook die frisse rood-witte kleur van roodlof doet het zo goed in salades en voorgerechten.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Witlof
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 013-5342115.Bereidingsadvies
Witlof kun je fijngesneden rauw eten of in grove stukken snijden en in een pan half onder water met een snufje zout in 12-15 min. gaar koken.
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Vers en kwaliteit voor ’n gezonde prijs!
Rauwkostsalades, wraps, bowls, soepen, maaltijden, desserts en veel meer bereid in eigen keuken.
Veilig betalen: bij levering