KOOLRABI

Je kunt het zowel rauw als gekookt eten. Rauw smaakt het als radijs, licht pittig, met een iets zoetige hint van selderij. De textuur is fris, eveneens radijsachtig, bijna als van een appel. Gekookt doet koolrabi eerder denken aan bloemkool, maar dan iets pittiger, met de structuur van de steel van bloemkool of broccoli en bimi. Ook dan heeft het overigens weer een iets zoetige noot, zoals van de verwante koolraap.

€ 0,99
per stuk

Herkomst: Nederland



Veilig betalen: bij levering

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

Koolrabi
Allergenen
Allergenen niet bekend.
Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.
Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 013-5342115.

Bereidingsadvies

Snijd de stengels van de knollen, schil ze en snijd ze in plakken en vervolgens in blokjes of repen. Kook de kool in een beetje water in 12-15 min. beetgaar.

MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?

HONING TROSTOMAAT

€ 6,79
per 250 gram

Bekijk & bestel

RINSE APPELSTROOP

€ 4,09
per stuk

Bekijk & bestel
Vers en kwaliteit voor ’n gezonde prijs!
Rauwkostsalades, wraps, bowls, soepen, maaltijden, desserts en veel meer bereid in eigen keuken.

Veilig betalen: bij levering