KASTANJE CHAMPIGNONS

Kastanjechampignons hebben een licht nootachtige smaak. De smaak is wat voller dan die van een witte champignon. De kastanjechampignon laat bij braden weinig vocht los.
WENSEN OF VRAGEN?
In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.
Kastanje champignons
Allergenen
Allergenen niet bekend.Allergenensporen
Allergenensporen niet bekend.Ingrediënten
Ingrediënten niet bekend. Voor meer informatie neem contact op: 013-5342115.Bereidingsadvies
Droog schoonborstelen. Leg de kastanjechampignons nooit in water, ze zuigen zich vol waardoor de smaak verdwijnt. Snij het harde uiteinde weg en snij in plakjes of reepjes. Koekenpan: verhit boter en/of (olijf)olie en roerbak de kastanjechampignons in ca. 7 minuten gaar. Heerlijk in salades, bij wild, vlees, pasta en in vegetarische gerechten.
MISSCHIEN IS DIT OOK IETS VOOR U?
Vers en kwaliteit voor ’n gezonde prijs!
Rauwkostsalades, wraps, bowls, soepen, maaltijden, desserts en veel meer bereid in eigen keuken.
Veilig betalen: bij levering